Cum platesc?

  • Cash - Produsele se platesc integral in momentul ridicarii personale a comenzii . Valoarea platita de dvs este exclusiv valoarea produselor comandate.
  • Ramburs - Produsele se platesc curierului care livreaza, impreuna cu taxele de livrare incluse in valoarea facturii.
  • Prin Transfer bancar - Produsele se platesc prin virament bancar (ordin de plata), iar livrarea se va face dupa confirmarea platii. Valoarea platita de dvs va fi exclusiv valoarea produselor in cazul ridicarii personale a comenzii sau va cuprinde pe langa valoarea produselor si costul transportului. In acest caz, toate aceste costuri vor fi evidentiate separat pe factura. Datele pentru efectuarea platii vor fi furnizate prin e-mail dupa confirmarea comenzii.
  • Plata online cu Cardul - Puteti platii online cu cardul dvs in conditii de siguranta prin procesatorul de plati online EuPlatesc.ro Cardurile acceptate la plata sunt VISA ELECTRON, VISA, MASTERCARD, MASTRO. Pentru a utiliza aceasta metoda de plata inainte de finalizarea comenzii selectati la metoda de plata PLATA CU CARDUL. Dupa ce ati completat toate datele dvs si ati apasat butonul FINALIZEAZA COMANDA veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati online EuPlatesc.ro unde trebuie sa introduceti datele cardului dvs.Deoarece datele dumneavoastra personale sunt confidentiale, acestea sunt criptate si vor fi procesate direct de catre banca emitenta a cardului si nu sunt disponibile angajatilor Astrid Deco Srl sau oricaror altor persoane neautorizate.

 

Livrarea produselor

  • Comenzile plasate se vor expedia prin reteaua FanCourier sau Prioripost (in cazul expeditiilor care sunt in afara retelei curierului si nu doriti plata kilometrilor suplimentari sau la cererea dvs)
  • Firma de curierat efectueaza livrari sambata, dar cu suprataxa.
  • In momentul finalizarii comenzii o sa fiti informat prin e-mail de ziua exacta a livrarii coletului.
  • Costul transportului :

                        - 20 lei pentru livrarea coletului prin Fancourier sau Prioripost

          * Comenzile cu valoarea de peste 360 lei, beneficiaza de transport Gratuit