Cart0Item(s)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.

Termeni si conditii

Folosirea serviciului astrid-deco.ro, implică acceptarea acestor termeni şi condiţii. Pentru folosirea în cele mai bune condiţii a site-ului, se recomandă citirea cu atenţie a Termenilor si Condiţiilor. Astrid Deco SRL, proprietarul magazinului virtual www.astrid-deco.ro îşi asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune a Termenilor si Condiţiilor de utilizare poate fi citită oricând folosind legătura "Termeni si Condiţii".

CONDIŢII LEGALE
astrid-deco.ro funcţionează conform tuturor prevederilor legale ale Statului Român.

COPYRIGHT
Întregul conţinut al site-ului www.astrid-deco.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică WEB, scripturi, programe şi alte date - este proprietatea Astrid Deco SRL şi a furnizorilor săi, fiind apărat de legea pentru protecţia drepturilor de autor. Folosirea fără acordul companiei Astrid Deco S.R.L. a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legilor in vigoare.
Dreptul de autor pentru anumite texte (articole) sunt reproduse sau adaptate de noi cu acceptul autorilor mentionati la sfarsitul acelui text. Dreptul de autor pentru siglele si sloganele partenerilor si colaboratorilor nostri le apartin acestora, si sunt reproduse cu acceptul lor.

FRAUDA
Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica conţinutul sitului astrid-deco.ro sau de a afecta performanţele serverului pe care rulează astrid-deco.ro, va fi considerat o tentativă de fraudare a sitului astrid-deco.ro şi va face obiectul unei plângeri penale la organele statului Român, împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.


CONTUL DUMNEAVOASTRĂ
Dacă utilizaţi acest website, sunteţi direct răspunzător pentru păstrarea confidenţialităţii numelui de utilizator şi parolei contului Dumneavoastră şi de restricţionarea accesului la calculatorul Dumneavoastră şi sunteţi de acord să acceptaţi responsabilitatea pentru orice activitate care se desfăşoară sau se va desfăşura în cont sub numele de utilizator şi parola Dumneavoastră.
Magazinul nostru vinde produse care pot fi utilizate şi de copii, dar vânzarea poate fi făcută numai către un adult.
astrid-deco.ro îşi rezervă dreptul de a refuza servicii, de a anula conturi, de a şterge sau modifica conţinutul website-ului fără nici o restricţie sau anunţare prealabilă.

SECURITATEA DATELOR PERSONALE
Datele personale ale Dumneavoastră vor fi folosite de astrid-deco.ro numai în scopul declarat al acestui site. Informaţiile din formularul de comandă vor fi folosite pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, eventualele promoţii, buletinele informative periodice etc. Ne obligăm să nu facem publice sau să nu vindem bazele de date conţinând informaţii referitoare la datele personale ale clienţilor.

Vă rugăm, completaţi datele cerute cu exactitate. Dacă adresa nu va coincide cu codul postal introdus, comanda va fi anulată. De asemenea numărul de telefon sau adresa de E-mail vor fi folosite pentru confirmarea comenzii. Necompletarea acestora sau completarea cu informaţii de contact fictive va duce la imposibilitatea confirmării comenzii şi implicit la neexpedierea acestora.

IMPRESII, COMENTARII, COMUNICĂRI DIVERSE
Vizitatorii pot trimite impresii, comentarii, sugestii, idei, întrebări sau alte informaţii, atât timp cât conţinutul lor nu este ilegal, obscen, ameninţător, defaimator, atentand la pudoare sau la drepturile de proprietate intelectuală sau aducând injurii unei terţe persoane.De asemenea, nu trebuie să constituie sau să conţină viruşi, campanii politice sau orice formă de spam. astrid-deco.ro îşi rezervă dreptul (dar nu se obligă) să elimine sau să modifice un asemenea tip de conţinut.

RESPONSABILITĂŢI PRIVIND PRODUSELE ŞI GARANŢIILE
www.astrid-deco.ro nu îşi asumă răspunderea asupra garanţiilor oferite de către producători, directe sau indirecte, cu privire la acest website sau la informaţiile, conţinutul sau produsele incluse în el.

astrid-deco.ro nu îşi asumă responsabilitatea pentru eventualele pagube pe care vizitatorii le-ar putea avea din cauza nefuncţionării temporare sau defectuoase a sitului sau pentru folosirea informaţiilor obţinute prin utilizarea link-urilor din www.astrid-deco.ro către alte website-uri (utilizarea lor este la latitudinea vizitatorilor).

Descrierea produselor prezente pe acest site sunt informative şi pot fi schimbate fără o înştiinţare prealabilă. Preţurile pot fi actualizate, fără o înştiinţare prealabilă. De aceea este recomandat să revedeţi preţurile atunci când faceţi o comandă de produse. Preţurile sunt exprimate în RON, si contin TVA  20%.

GARANŢII ŞI RETURURI
Produsele pot fi returnate în termen de maximum 14 de zile de la data primirii lor în cazul constatării unor probleme pe deplin justificate. Avand in vedere faptul ca produsele se realizeaza numai pe baza de comanda si sunt personalizate la solicitarea clientului nu pot fi returnate.
Valoarea maximă a obligaţiilor societăţii Astrid Deco SRL faţă de orice client în cazul livrării necorespunzătoare a produselor comandate este valoarea sumelor încasate de la respectivul client sau înlocuirea produsului.

SOLUŢIONAREA LITIGIILOR
Vom face tot posibilul ca toate neînţelegerile privind orice tip de dispută între noi şi terţi să fie rezolvate pe cale amiabilă. În cazul în care rezolvarea neînţelegerilor nu este posibilă pe cale amiabilă, soluţionarea litigiilor va reveni instanţei judecătoreşti competente din România.

Fiind de acord cu aceste Termeni şi Condiţii, clientul îşi asumă în totalitate aceste riscuri.